0 Indkøbsvogn
Tilføjet til indkøbdvogn
  Du har varer i din indkøbsvogn
  Du har 1 vare i din indkøbsvogn
  Total
  Check Out Fortsæt med at shoppe

  Når du foretager et køb hos OhDeer.dk, vil du blive bedt om at acceptere nedenstående handelsbetingelser. Vi anbefaler derfor, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler på siden. Vores forretningsbetingelser er udformet i overensstemmelse med gældende dansk lovgivning.

  OhDeer
  Nygårdparken 80
  7400 Herning
  info@ohdeer.dk

  Kontakt

  Hvis du har spørgsmål OhDeer er du meget velkommen til at sende os en mail til info@ohdeer.dk - vi bestræber os på at svare alle mails hurtigst muligt. Husk at angive dit ordrenummer hvis det det drejer sig om en specifik bestilling.

  Bestilling

  For at gennemføre en bestilling på vores webshop skal du indtaste relevante personlige informationer som navn, adresse, telefonnummer, email adresse og betalingskortdetaljer.

  Så snart dit betalingskort er blevet valideret af Epay og varebestillingen er registreret på vores lager, vil vi sende dig en endelig ordrebekræftelse pr. mail. Din faktura vil blive sendt til dig sammen med din bestilling.

  Priser

  Alle priser på webshoppen er opgivet i danske kroner inkl. moms. Priserne kan til enhver tid ændre sig, f.eks. under kampagner.

  Vi tager forbehold for prisfejl. En eventuel prisændring eller prisfejl vil ikke påvirke din ordre hvis du allerede har modtaget en ordrebekræftelse.

  Betaling

  Vi modtager betaling via Dankort.

  Visse kortudbydere opkræver et gebyr pr. transaktion. OhDeer.dk har valgt at dække denne udgift for dig og derfor skal du ikke betale gebyr, uanset hvilket af de ovennævnte kort du vælger at benytte.

  Når du handler på vores webshop vil beløbet blive trukket fra din konto når varen er afsendt fra vores lager.

  Sikkerhed

  Når du foretager et køb bliver dine kortoplysninger automatisk krypteret og det er kun Epay som har adgang til dem. Efter dit kort er blevet valideret hos Epay, afsender vi varen og beløbet frigives til os. Hverken vi eller andre uvedkommende får på noget tidspunkt adgang til dine kortoplysninger

  Levering

  Ved bestilling hos OhDeer.dk vil der typisk blive lagt leveringsomkostninger oveni vareprisen. 

  Når dit betalingskort er blevet valideret, sender vi din bestilling af sted til dig hurtigst muligt. Vi bestræber os på at have en leveringstid på 3-8 hverdage. 

  Vær opmærksom på, at hvis modtagerens fulde navn ikke står på hoveddøren og postkassen, udleverer Post Danmark ikke pakken, men sender den i stedet retur til os. Det er derfor dit ansvar at navn og efternavn på din bestilling stemmer overens med navneskiltet på din hoveddør og postkasse, samt at navnet er synligt. Hænder det at din vare bliver sendt retur til os pga. ovennævnte, kontakter vi dig naturligvis.

  Du kan vælge at få din bestilling leveret til en anden adresse end faktureringsadressen. Også her skal navn og efternavn stemme overens med navneskiltet på modtagerens hoveddør og postkasse. Hvis du sender bestillingen til din arbejdsplads, skal firmanavn og adresse fremgå tydeligt. Desuden skal du huske at skrive en kontaktperson på (Att: dit navn).

  Hvis varen mod forventning skulle forsvinde eller blive ødelagt under forsendelsen skal du kontakte OhDeer på info@ohdeer.dk, hvorefter vi vil sørge for at du enten modtager nye varer eller for kreditteret dit køb.

  Annullering

  Hvis du vil annullere din ordre, skal det ske hurtigst muligt ved at sende en email til info@ohdeer.dk. Modtager vi din annullering inden din pakke er afsendt og beløbet er trukket fra din konto, vil du ikke blive opkrævet portoomkostninger for pakken. Modtager vi derimod først din annullering når din pakken er afsendt og dine penge er trukket, gælder reglerne for fortrydelsesret.

  Fortrydelsesret

  Ved handel hos OhDeer.dk har du som kunde 14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen, i henhold til forbrugeraftaleloven. Din 14 dages fortrydelsesret betyder, at du som kunde kan modtage varen, pakke den ud og se om den er som forventet. Hvis du fortryder dit køb skal du kontakte os på info@ohdeer.dk og sende varen tilbage til os, senest 14 dage efter du har modtaget den. Du vil få refunderet prisen for varen + leveringsomkostningerne (omkostningerne til retur levering/forsendelse til os, er for egen regning). Betingelse for brug af fortrydelsesretten er, at OhDeer får den modtagne vare tilbage i væsentlig samme stand og mængde, som det var ved levering.

  Din returret bortfalder hvis varen du sender retur har tegn på brug eller er beskadiget. Vær derfor forsigtig når du prøver varen, så du undgår at efterlade spor af parfume, make-up eller andet på varen.

  Ved returnering har du som køber ansvaret for pakken indtil den når frem til os. Vi anbefaler derfor at du sender din pakke retur som forsikret pakkepost, da du derved kan få erstattet beløbet hvis pakken bliver væk eller beskadiget under forsendelsen.

  Returnering skal ske til følgende adresse:
  OhDeer
  Nygårdparken 80
  7400 Herning

  Reklamation

  Når du handler hos OhDeer har du 2 års reklamationsret, såfremt du har gyldig dokumentation for købet. Er varen defekt eller lider den på anden måde af en fejl, har du mulighed for at reklamere I overensstemmelse med dansk ret. Du kan således reklamere indtil 2 år fra du modtager varen. Du skal reklamere over din vare inden rimelig tid fra du opdager fejlen. 2 måneder vil altid blive betragtet som rettidig reklamation.

  Din reklamationsret bortfalder hvis fejlen på din vare vurderes til at skyldes fejlagtig brug, fejlagtig eller manglende vedligeholdelse, almindelig slid eller på anden måde er selvforskyldt.

  Vi ser meget gerne, at du retter henvendelse til os før du sender varen. Når du returnerer en vare til os, skal du vedlægge gyldig dokumentation for købet (gerne den originale faktura).

  I tilfælde af reklamation bedes du kontakte os og fremsende varen til følgende adresse:
  OhDeer
  Nygårdparken 80
  7400 Herning
  info@ohdeer.dk

  Når vi har modtaget varen og konstateret defekten, reparerer vi den eller ombytter den til en tilsvarende vare. Hvis varen bliver accepteret som reklamation, vil vi dække dine forsendelsesomkostninger, hvis disse er rimelige. Vi modtager ikke varer sendt pr. efterkrav.

  Personlige oplysninger

  For at vi kan gennemføre en handel på vores webshop er det nødvendigt at vi fra kunden får følgende personlige oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer, mail adresse og betalingskortoplysninger.

  Når du handler på vores webshop, er det vigtigt at vi kan komme i kontakt med dig hvis der evt. skulle opstå spørgsmål vedr. din bestilling. Derfor er det vigtigt at du oplyser gyldigt telefon nummer samt en gyldig mail adresse. Desuden skal vi bruge dit navn og din korrekte adresse for at kunne sende varen til dig.

  Ingen af dine personlige oplysninger som registreres på OhDeer.dk bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand.

  Generelle forbehold

  Vi forbeholder os retten til at ændre vores handelsbetingelser løbende, dog stadig i overensstemmelse med dansk lovgivning.

  Vi tager forbehold for udsolgte varer, prisændringer og prisfejl eller andre fejl som har værdimæssig betydning.

  Alle tekster, billeder og andet indhold på vores webshop tilhører OhDeer.dk og må, i overensstemmelse med ophavsretsloven, ikke kopieres og bruges af andre uden forudgående skriftlig aftale med os. Overtrædelse af dette vil medføre retsforfølgning.