0 Indkøbsvogn
Tilføjet til indkøbdvogn
  Du har varer i din indkøbsvogn
  Du har 1 vare i din indkøbsvogn
  Total
  Check Out Fortsæt med at shoppe

  OhDeer - håndlavede smykker

  OhDeer er en lille smykkevirksomhed som laver håndlavede smykker i et smart og moderne design. Vi har en lille autentisk smykkeproduktion på vores smykkeværksteder i vores hjem i henholdsvis Herning og på Frederiksberg. Vores vision er at lave smarte håndlavede smykker som samtidig er billige smykker. Derved får du som OhDeer kunde råd til og mulighed for løbende at shoppe smykker online og sørge for at du altid har smykker som passer til de seneste trends.

  Vi er især vilde med at lave håndlavede øreringe og vores stjerneøreringe falder i de flestes smag. Vi har dog også en masse unikke, håndlavede halskæder og håndlavede armbånd.

  Håndlavede smykker online

  Vi har smykker til enhver lejlighed og personlige stil. Du finder de fleste af vores smykker online her på siden, men du kan også holde øje med vores Facebook side, hvor vi løbende lufter nye idéer til smarte og kreative smykker.

  Når vi producerer vores smykker, lægger vi vægt på at prisen holdes nede på et niveau, hvor de fleste kan være med. Derfor vil du altid kunne finde håndlavede smykker i vores online shop, der matcher enhver lejlighed - du kan f.eks. lave mange forskellige sjove og flotte kombinationer, ved at mixe og matche vores halskæder, armbånd og øreringe. Det er kun fantasien der sætter grænser.